100% van onze klanten beveelt ons aan

Hulp bij bestellen?

Bel 0599 312 142

Vredestein Ultrac225/45 R17 91Y

Vredestein Ultrac 225/45 R17 91Y image
Eigenschappen
Zomerbanden Autoband - geschikt voor personenwagens.
  • Prijs per band € 77,50
  • Totaal prijs 4 banden € 310,00
Selecteer aantal
  • Gratis verzending vanaf 2 banden
Dit product is uit voorraad leverbaar.
  • 7 dagen per week te bereiken op: 0599 312 142
  • Gratis verzending vanaf 2 banden binnen NL
  • Veilig betalen met iDeal, Visa of Mastercard
  • Incl. 21% BTW en 1.50 Euro/band verwijderingsbijdrage

Vredestein Ultrac225/45 R17 91Y

Dit product is uit voorraad leverbaar.

Vredestein Ultrac Kenmerken

Bandenlabel C A 69

Bandenlabel C A 69

Toelichting bandenlabel

De zomerband Ultrac in de maat 225/45 R17 91Y heeft als uniek productnummer 8714692505003 (EAN). Met de Ultrac 225/45 R17 91Y kan ~ max. 300 km/u worden gereden. De maximale belasting van de Ultrac 225/45 R17 91Y bedraagt ~ 615 KG per band.

Kenmerken
Ultrac profiel
Ultrac Profiel

De Vredestein banden zijn nieuw en voorzien van een correcte DOT-notering. Vragen op o.a. het gebied van de banden leeftijd, kunt u terugvinden in de FAQ. Let op: afgebeelde velgen of andere attributen bij een band zijn alleen ter illustratie.

Tip! Controleer alvorens het bestellen van de zomerband Ultrac 225/45 R17 de juistheid van de bandenmaat. De correcte bandenmaat kunt u terug vinden in het onderhoudsboekje van de wagen of door de maat te checken met de maat van de te vervangen banden.

Bandenlabel

Het EU Tire Label voor de Ultrac in de maat 225/45 R17 91Y:
brandstofefficiëntie [C] grip op nat wegdek [A] rolgeluid 69 dB.

Vanaf 1 november 2012 is het wettelijk verplicht alle banden voor personenwagens geproduceerd na 1 juli 2012 te voorzien van een officieel EU-bandenlabel om consumenten hulp te bieden bij de bandenkeuze. Deze maatregel beoogt de verkeersveiligheid te verbeteren. De gegevens voor de labels die op deze site staan vermeld worden aangeleverd door de producenten. Als u geen label ziet, dan heeft de producent ons geen gegevens aangeleverd.

Middels het bandenlabel kunt u banden met elkaar vergelijken aan de hand van de volgende criteria:

Brandstofefficiëntie (Van A tot G)
Brandstofefficiëntie wordt bepaald door het brandstofverbruik en de rolweerstand. Het is ingedeeld in zeven categorieën: A is de meest efficiënte en G de minst efficiënte klasse. De rolweerstand is weerstand die de band ondervindt als deze rolt over een oppervlak. De rolweerstand is afhankelijk van zowel de geometrie als de consistentie van het materiaal van de band. De gemiddelde waarde ligt tussen C en E.

Grip op nat wegdek (Van A tot G)
Dit criterium geeft u informatie over de remreactie van een bepaalde band op een nat oppervlak. Categorie A geeft de kortste remweg en dus het hoogste veiligheidsniveau. G geeft de grootste remweg en is dus minder veilig. Dit wordt berekend op basis van een personenauto welke met een snelheid van 80 km rijdt. Er is een verschil van van 3 tot 5 meter in de remweg tussen elk van de zeven klassen. Dit betekent dat een auto met categorie A-banden 18 meter eerder stopt dan een auto met categorie G-banden. De gemiddelde waarde ligt tussen B en E.

Omgevingsgeluid en de bijbehorende decibelwaarde
Dit pictogram is verdeeld in twee componenten. Het getal geeft de geluiden van buitenaf gemeten aan in decibel (dB), terwijl de zwarte geluidsgolven illustreren hoe de band presteert ten opzichte van de toekomstige toegestane Europese geluidslimieten welke in 2016 ingevoerd zullen worden. Het absolute aantal (in dB) is het geluid dat wordt veroorzaakt door een testvoertuig met een snelheid van meer dan 80 km/u.
Voor een uitgebreidere beschrijving van het bandenlabel kunt u het dossier bandenlabel raadplegen.
Montage

Voor de montage van de Ultrac 225/45 R17 91Y beschikt Allseasonsbanden.nl over een netwerk van ruim 200 montagepartners verspreid door Nederland. Via het ingeven van uw woonplaats bij de kassa, kunt u direct checken welke montagepartner er bij u in de buurt is gevestigd.

⏩ Montagepartner gevonden?
Tijdens het bestelproces kunt u de montagepartner van u keuze eenvoudig ingeven. De montagepartner wordt voortijdig op de hoogte gesteld door ons over de levering, met het verzoek bij ontvangst contact met u op te nemen voor het plannen van een montage afspraak.

⏩ Geen montagepartner gevonden?
Indien u geen montagepartner kunt vinden via de kaart, kunt u bij de verzendgegevens uiteraard een garage van uw eigen keuze opgeven. Indien deze garage beschikt over een emailadres, stelt Allseasonsbanden.nl de firma per email vooraf op de hoogte van de bandenleverantie. U ontvangt hiervan eveneens een afschrift.
Vredestein banden

Vredestein banden

Zomerbanden
Momenteel bestaat het assortiment van Vredestein zomerbanden uit de lijnen:
Sportrac 5
Ultrac Vorti
T-Trac 2
Ultrac Vorti R
Ultrac Satin
Comtrac 2
Ultrac
Ultrac Vorti+
Ultrac Vorti+ SUV
Winterbanden
De Vredestein winterbanden range bestaat uit de bandtypes:
Wintrac Xtreme S
Snowtrac 5
Wintrac Pro
Wintrac
All Season
De Vredestein all season banden range bestaat uit de serie:
Quatrac 5
Quatrac Pro
Comtrac 2 All Season+
Quatrac

Hulp nodig? +-

Heeft u moeite met het vinden van de juiste band? En wilt u wat extra hulp?

Ja graag Nee bedankt